felhasználónév: demo
jelszó: demodemoKifejlesztés alatt van egy memóriatároló egység, amely rögzíti az autó megtett útvonalát egy CF memória kártyára. A telephelyre visszaérkező járműből a memória kártyát kivéve és egy számítógéphez csatlakoztatva, a megtett út teljes egészében kiolvasható. Az így keletkezett adatbázis megfelelő szoftverek segítségével feldolgozható pl.: üzemanyag elszámoláshoz.


 

Üdvözöljük oldalainkon!

  A Save Guard Kft. által kifejlesztett, műholdas flottakövető rendszer nem csak a nagyvállatok csoportjait célozza meg, hanem a gépjármű tulajdonosok teljes körét. A cégek, valamint magánszemélyek megtalálhatják azokat a funkciókat, amelyeket használni tudnak egy ilyen rendszerrel. Ezzel gazdaságosabbá, kényelmesebbé teheti vállalkozásának, valamint magánéletének azt a részét, ami az autóhoz kapcsolódik.

A műholdas járműkövető rendszer segítségével a gépjárműveket mozgásuk közben lehet figyelemmel követni, melyhez mindösszesen Internet Explorer segítségére van szükség.

A járműkövető rendszer meghatározza a jármű földrajzi koordinátáit 5 méteres pontossággal. Lehetőség van ezeken felül figyelemmel kísérni a sebességét és haladási irányszöget, akár 40 másodperces időközönkénti pozíciókövetéssel.
A járművekben elhelyezett GPS készülékek segítségével szinte folyamatos nyomkövetés válik lehetővé.

Ezeket az adatokat egy vandál biztos házban elhelyezett, és a gépjárműbe beépített GSM modem által továbbított adatok alapján a digitalizált térképen lehet megjeleníteni. A készülék egy új technológiájú SIRFIII GPS vevővel van felszerelve, mely magas épületek között vagy akár épületen belül is képes az ablakokon beszűrődő jelekből meghatározni a járművek pozícióit.

Utcaszintű Magyarország és Európa térkép segítségével, melyet folyamatosan frissítünk. A pontos helymeghatározás már egész Európa területén részletes pontossággal lehetséges.

Az így beérkező adatokból a szerver kiszámítja a jármű által az adott időszakban megtett út hosszát, elkészíti a menetlevelet, valamit egy digitalizált térképen megjeleníti az útvonalat.

A legújabb technológiájú fejlesztéseknek köszönhetően az egység működése, minimális energia felhasználás mellett történik. Az autó hosszabb időn keresztül sem merül le (10-15nap).

"Savetruck őrző" A rendszeren beállítható illetve kérhető: riasztás illetve idegenkezű behatolás esetén, az eseményt követően azonnal sms-ben illetve e-mailben értesítést kapjon a megrendelő által megjelölt személy.


Milyen kiegészítők kapcsolhatók a fedélzeti egységhez?

Egy kézi számítógép, azaz PDA (Personal Digital Assistent) egyszerűen csatlakoztatható, mely megfelelő szoftver segítségével autós navigációs eszközzé alakítható. Így az eszköz lehetővé teszi a pontos tájékozódást és a legmegfelelőbb útvonal kiválasztását, amely szintén jelentős idő és üzemanyag megtakarítással jár. Csatlakoztatható továbbá hőmérsékletfigyelő áramkör.

Kifejlesztés alatt van egy memóriatároló egység, amely rögzíti az autó megtett útvonalát egy CF memória kártyára. A telephelyre visszaérkező járműből a memória kártyát kivéve és egy számítógéphez csatlakoztatva, a megtett út teljes egészében kiolvasható. Az így keletkezett adatbázis megfelelő szoftverek segítségével feldolgozható pl.: üzemanyag elszámoláshoz.

A rendszer használatának előnyei:

 • Csökkenthetőek a gépjárműhasználat költségei.
 • A rendszer a világon bárhonnan elérhető az Interneten keresztül.
 • Üzemeltetése olcsó, mivel az nem igényel informatikai beruházást, illetve üzemeltető személyzetet.
  Olcsó fenntartási költség a GPRS adatkapcsolat miatt.
 • Szinte folyamatos nyomkövetés 5m-es pontossággal, online kapcsolat segítségével.
 • Bizonyos esetekben akár 40 másodperces időközönkénti pozíciókövetés.
 • 6 digitális be és kimenet plussz két analóg bemenet üzemanyag, raktérhőmérséklet vagy egyéb változó értékek figyelésére.
 • Teljesen kompakt egység vandál biztos fém házban saját beépített akkumulátorral, mellyel akár 14 órát is működik az autó akkumulátorának eltávolítása után.
 • Új technológiájú SIRFIII GPS vevő mely magas épületek között vagy akár épületen belül is képes meghatározni a pozíciót.
 • A beépítésre kerülő fedélzeti egység lehetővé teszi bármilyen általunk nyújtott szolgáltatás igénybe vételét. Ez azt jelenti, hogy amennyiben ön igénybe szeretné venni a flottakövetést és a műholdas riasztó szolgáltatásunkat is ebben az esetben elég csak egy fedélzeti egységet beszerelni. Ha pedig később szeretne előfizetési csomagot változtatni, akkor sem kell ezért külön egységeket beszerelni az autójába.
 • Utcaszintű Magyarország és Európa térkép melyet folyamatosan frissítünk.
 • Ön a nap 24 órájában nyomon követheti autóját, melyhez csak egy internet explorer böngészőre van szükség.
 • Programozható rablásgátlás funkció. Az önnél lévő kis méretű azonosító kulcs teljesen automatikusan végzi a dolgát. Amikor ön az autó közelében van zsebében a megfelelő azonosító adóval az egység hatástalan az autó indítható, ha azonban az autó eltávolodik öntől az egység működésbe lép és programozástól függően vagy értesíti a diszpécserszolgálatot vagy leállítja az autót.
 • Kis áramfelvétel az alkalmazott legújabb technológiának köszönhetően.
 • A rendszer teljes mértékben saját fejlesztésű, ezért lehetőség van esetleges egyedi igények teljesítésére.

Garancia:
A járművekbe beszerelt egységekre 1 (egy) év teljes körű garanciát vállalunk. Meghibásodás esetén a hiba bejelentésétől számított 48 órán belül intézkedünk az eszköz cseréjéről, javításáról. A garanciális időn túli meghibásodásoknál szintén 48 órán belül kiszállunk a helyszínre, felmérjük a meghibásodást és árajánlatot adunk a javítás költségeire.
A garanciális feltételek az esetleges megrendelés esetén létrejövő szállítási szerződésben kerülnek véglegesítésre.

A DEMO verzió megtekinthető weboldalunkon!

felhasználónév: demo
jelszó: demodemo

A honlapon látható gépjárműbe tesztelés céljából üzemel egy ilyen egység.

 

2700 CEGLÉD, Alszegi út 51. Tel./ Fax: (06) 53 /311-877 Mobil: (06) 70 / 386-0039 E-mail: info@saveguard.hu

Amennyiben böngészés során honlapunkon olyan oldalra téved mely nem működik jelenleg megfelelően, azért elnézést kérünk!
A honlap bizonyos részei még fejlesztés alatt állnak. Az oldalak megfelelö minőségű megjelenítéséhez minimálisan
256 színű és lehetőleg 800x600-as felbontású képernyő beállítás javasolt...